Koronavírus adatok

2022. jan. 28.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Adél
-3 °C
5 °C

Egy miskolci férfi telekocsival küldte házhoz a kokaint

2020.11.27. 09:55

Könnyednek vélt üzleti modellt állított fel egy Budapesten lakó miskolci fiatal férfi, aki telekocsival küldte házhoz a drogot és fizetett érte a fogadó fél, banki átutalással. Az áru érkezéséről titkosított üzenetet küldött a fogadó félnek, olyan alkalmazáson keresztül, amelyeken a beállítások lehetővé teszik, hogy az üzenetek bizonyos időn belül véglegesen törlődjenek. Ez lett a veszte, mert bár a bűnözői körök használják ezeket az alkalmazásokat, a rendőrök meg nagy előszeretettel figyelik is ezeket a csatornákat.

A police.hu -n közzétett esetleírásból kiderül, hogy a férfinak volt egy társa is, aki a Budapesten feladott árut Miskolcon várta. A nyomozás adatai szerint a fővárosban lakó, miskolci illetőségű 26 éves férfi telekocsival küldött Budapestről bruttó 5 gramm mennyiségben kokaint Miskolcra, melynek vételárát a 28 éves miskolci férfi banki átutalással rendezett. A nyomozók a kábítószert lefoglalták és mindkét miskolci férfit kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

kokai csempeszet Miskolc Bp
Fotó: Police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást velük szemben.  • Vennék
  • Hírek