Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Károly, Karola
0 °C
7 °C

Vagánykodott a sofőr, balesetet okozott, majd lelépett

2020.11.28. 14:56

A rendőrség segítséget kér, hogy elfoghassák azt a személyt, aki egy aranyszínű Fiat Punto személygépkocsival (ez látható a fotón is) Szolnokon, a Várkonyi téri körforgalomban 2020. november 28-án 11 óra 30 perc körül balesetet okozott – adta hírül a police.hu

A Fiat sofőrje szabálytalanul váltott sávot, ennek következtében a külső forgalmi sávban haladó Renault Clio vezetőjének félre kellett rántania a kormányt, a kocsi megcsúszott, és a körforgalom kijáratánál álló Suzukinak ütközött. Mindezek után a Fiat vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A Suzuki sofőrje az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon (Szolnok, Dr. Sebestény Gy. krt. 5. szám), vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú-zöldszámon. 

Kapcsolódó

Veszélyes egzotikus állatok kerültek elő egy dunaharaszti házból

Volt minden: aligátorteknős, krokodil, kígyó.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport