Megnyitott az eplényi sípálya

2020.12.03. 17:00

Csütörtök délelőtt megnyitották Eplényben az A1-es pályát és a T2-es tanulópályát –írja a siarena.hu

A pályákat átlagosan 60 centiméteres hóréteggel üzemeltetik. A társaság gondoskodik arról, hogy a sípályán és a kiszolgálólétesítményeknél ne alakulhasson ki tömeg, és hogy mindenki biztonságban legyen az intézkedések betartása mellett.

Átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon a szabad levegőn. A biztonság maximalizálása érdekében extra fertőtlenítőpontokat helyeztek ki a sípálya területén. Arra kérnek minden vendéget, hogy a hatályos járványügyi szabályozásoknak tegyen eleget a létesítményben való tartózkodás teljes időtartama alatt. Tehát viseljen védőmaszkot (vagy csősálat) és kesztyűt, illetve kerülje a tömörülést.

A sífelvonóknál és a felvonók használata közben kötelező a símaszk (egyéb maszk), valamint a síkesztyű használata. A szociális helyiségekben szintén.

A síkölcsönző zárt légterében nem lehet tartózkodni, a vendégek kiszolgálása a kölcsönző bejárati ajtaja mellett lévő kiadóablakon át történik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek