Kalapáccsal ütötte, majd harapófogóval kínozta gyermekei anyját egy nyíregyházi férfi

2020.12.04. 19:39

Külföldön dolgozott, ezért csak néhány havonta látogatta meg családját egy nyíregyházi férfi. Ezúttal felbőszülve jött haza januárban, ugyanis külföldön elzárták ötven napig, mert nem fizetett ki egy pénzbírságot. Mérgét az élettársán vezette le, akiről azt gondolta, hogy hűtlen volt hozzá.

A vád szerint, miután a nő lefektette aludni a gyerekeket, a férfi részegen kalapáccsal esett neki, majd egy harapófogóval kínozta, és puszta kézzel is megverte. Végül kést ragadott és többször megszúrta a nőt, aki könyörgött, hogy hívjon hozzá mentőt. 

A férfi így tett, de megígértette a nővel, hogy azt mondja a rendőröknek, hogy a kapuban támadták meg. 

Az RTL Klub Híradójának információi szerint a nyomozóknak a megtisztított kalapács szúrt szemet. Hozzátették, a férfi mindent eltakarított és elmosogatott, így várta a rendőröket. Élettársa két hónap alatt épül fel, miután több életmentő műtétet is elvégeztek rajta. 

A férfit korábban már elítélték csalás miatt is. 

Az ügyészség a vádiratban azt indítványozta, hogyha a vádlott az előkészítő ülésen vallomást tesz, és nem ragaszkodik a tárgyalás megtartásához, akkor a bíróság hét év börtönbüntetésre ítélje.