18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megkéselte, majd feldarabolta párját egy magyar nő Bécsben

2020.12.09. 14:06

A Jász–Nagykun–Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt két magyar nő ellen. Egyiküket előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette és kifosztás bűntette, a másikat bűnpártolás bűntette miatt vádolják.

A vád szerint a 27 éves nő 2018 év őszén Bécsben ismerte meg későbbi áldozatát, egy másik földrészről származó férfit. Új ismerősének szállást, anyagi biztonságot és kábítószert is biztosított. Aggályos kapcsolatukat házassággal pecsételték, a későbbi sértett 2019 elején vette el a magyar nőt. 

Kapcsolódó
18+

Leszúrta, majd feldarabolta bécsi élettársát

Maró folyadékkal is leöntötte a holttestet, és csak azért nem tudták elásni az édesanyjával, mert fagyott volt a talaj.

A nő tartott a férfitől, így azt tervezte el, hogy inkább megöli a sértettet, utána úgy tesz, mintha a sértett eltűnéséről nem rendelkezne információval. A vádlott várta a megfelelő alkalmat, mely 2019. február 24-én a reggeli órákban jött el. Előtte való nap és a diszkóban is mindketten jelentős kábítószert fogyasztottak. A vádlott és a sértett egy diszkóból tértek haza bécsi otthonukba és lefekvéshez készülődtek

– olvasható az MTI által közölt ügyészségi közleményben. Hozzáteszik: aznap a férfi még elalvás előtt szeretkezni kívánt, ezért közeledni próbált a nőhöz. A vádlott durván elutasította, letaszította a sértettet a földre, majd sértegette. A férfi dühös lett és megfenyegette a vádlottat.

Kapcsolódó

Külföldi vendégmunkás feldarabolt holttestét rejthette a jászalsószentgyörgyi megtalált zsák

A rendőrök kérdezgetik a helyiektől, ismernek-e olyat, aki külföldi vendégmunkásokat foglalkoztat.

A nő ekkor felkapta a mellette lévő kést, először megszúrta a férfi nyakát, majd dulakodás közben megkéselte. A férfi belehalt sérüléseibe, a nő ezután elvette a pénzét, 580 eurót, majd másnap

a késsel és egy kalapáccsal feldarabolta a férfit, és bőröndökbe rakva édesanyjához, a másik vádlott jászladányi otthonába szállította.

A következő napon a vádlottak a sértett maradványait egy bérelt autóval Jászalsószentgyörgy külterületére vitték, egy beton átereszbe elrejtették, majd sósavval leöntötték.

Az ügyészség vádiratában indítványozta, hogy a bíróság az anyával szemben felfüggesztett szabadságvesztés büntetést, a lányával szemben határozott idejű fegyházbüntetést szabjon ki. Az ügyben a Szolnoki Törvényszék fog első fokon bírói döntést hozni.

Kapcsolódó
18+

Erőszakos élettársát ölte meg és darabolta fel a jászladányi nő

A 32 éves külföldi férfi szerepelt a német hatóságok adatbázisában, állítólag alvilági kapcsolatai voltak.