Gusztáv
-7 °C
-1 °C

Otthon karácsonyozhat a Deák téri késelés egyik gyanúsítottja

2020.12.14. 07:31

Váratlanul szabadon engedte a bíróság azt a 19 éves fiatalt, J. Marcellt, akit a Deák téri kettős gyilkosság ügyében garázdasággal gyanúsítanak, így otthon töltheti majd a karácsonyt a családjával.

Kapcsolódó

Letartóztatták a Deák téri késeléssel gyanúsított fiatalokat

Pénteken két társaság verekedett össze, ketten a helyszínen meghaltak.

A másodfokú bíróság egy gyanúsított vonatkozásában a letartóztatást megszüntette, és nyomkövető eszközzel biztosított bűnügyi felügyelet alá helyezte – válaszolta a Blikk kérdésére Rab Ferenc Levente, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

Kapcsolódó

Blikk: Bizonyítani akarhatott társainak a késelő, ezért ölt

Cs. Krisztián édesanyja szerint a Deák téren két embert halálra késelő fia már megbánta, amit tett.

Május 22-én hajnali fél négy körül két, fiatalokból álló társaság verekedett össze a Deák Ferenc téren. Egy 18 éves férfi, Cs. Krisztián a nála lévő késsel két sértettet megszúrt, akik a földre estek. Az egyik földön fekvő sértettet egy 19 éves férfi, azaz J. Marcell még többször megrúgott, miközben egy másik 19 éves férfi is jelen volt. A két megszúrt fiatal a helyszínen életét vesztette.

Az áldozatok hozzátartozói érthetően mélyen fel vannak háborodva. A Blikk hozzáteszi: még tavasszal az elhunyt fiatalok, Laci és Gergely barátai bosszút esküdtek, hogy revansot vesznek társaik gyilkosain.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport