Orbán Viktor egyeztetett a megyei jogú városok képviselőivel

D MTI20201219002
2020.12.19. 11:03

Orbán Viktor miniszterelnök a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) vezetőségével tárgyalt Budapesten a gazdasági akcióterv új elemeinek előkészítését célzó konzultációsorozat keretében 

– tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kapcsolódó

Minden, amit a gazdaságvédelmi akciótervről eddig tudni lehet

Összeszedtük, hogy eddig milyen állami intézkedések születtek a gazdaság megsegítésére.

Közlése szerint a megbeszélésen Szita Károly, az MJVSZ elnöke, Kaposvár polgármestere, Péterffy Attila társelnök, Pécs polgármestere, Szalay Ferenc ügyvezető alelnök, Szolnok polgármestere, Kósa Lajos tiszteletbeli elnök, valamint a kormány részéről Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter vett részt.

A tanácskozáson a koronavírus-járvány gazdasági hatásairól és a válságkezelés lehetőségeiről, eszközeiről volt szó – mondta Havasi Bertalan. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy szombaton jelentik be a gazdasági akcióterv újabb lépéseit.

(Borítókép: Orbán Viktor a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) vezetőségével tárgyal a gazdasági akcióterv új elemeinek előkészítését célzó konzultációsorozat keretében Budapesten a karmelita kolostorban 2020. december 19-én. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán / MTI)