Gusztáv
-8 °C
-1 °C

Rengeteg dolguk volt a tűzoltóknak az új évre virradóra

2021.01.01. 08:44

Nem indult könnyen a 2021-es év a katasztrófavédelem munkatársai számára, ugyanis a tűzoltókat számos esethez riasztották 2021. január elsején, a hajnali órákban. 

  • Egy faház melletti melléképületben lévő jakuzzi gyulladt ki Ajkán, a Korong utcában. A városi hivatásos tűzoltók vízsugárral oltották el a lángokat.
  • Egy társasház kilencedik emeleti lakásának erkélyén a VIII. kerületi Szigony utcában három négyzetméteren égtek az ott tárolt tárgyak. A fővárosi hivatásos tűzoltók vízsugárral eloltották a lángokat.
  • Egy családi ház tetőszerkezete égett Tiszaalpáron, az Arany János utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók eloltották a tüzet, így az egységek vízsugárral a füstölések, izzások megszüntetésén dolgoztak. A tető mintegy két négyzetméteren beszakadt, elégtek a lécek, ezért a tűzoltók ezen a részen megbontották a tetőt.
  • A berendezési tárgyak égtek egy társasház második emeleti lakásában a III. kerületi Vízimolnár utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet.