A fénytroli tetején bliccelt egy fiatal, egyelőre nem találják

2021.01.07. 09:22

Kalandos lehetett az a néhány megálló a nyugati pályaudvar és a Harminckettesek tere között a fénytrolin egy fiatalembernek, a jármű sofőrje azonban valószínűleg most nem feltétlenül boldog, ugyanis beadta felmondását. 

Még hétfő este történt, hogy egy fiatal úgy döntött, hogy ezúttal nem a 72M jelzésű jármű belsejében, hanem inkább a tetején utazik. A 24.hu értesülését megerősítette a BKV Zrt. sajtóosztálya is. A megkeresésre közölték, hogy az eset 18 óra 13 perc és 18 óra 29 perc között történt, és hozzátették, hogy a jármű felvételeit lementették, amelyeken jól látható, hogy 

 valaki felmászik a trolibusz tetejére, majd pár megállóval később lemászik róla.

A cikkben azt is írják, hogy egy autós állítólag jelezte a sofőrnek, hogy valaki van a jármű tetején, de ő erről nem vett tudomást, és úgy tett, mintha nem történt volna semmi. 

A járművezető nem szállt ki a vezetőfülkéből, miután az esetet jelezték neki, így nem is bizonyosodott meg róla. A járművezetőt az esettel kapcsolatban meghallgattuk

– ezt a BKV sajtóosztálya közölte, és hozzátették azt is, hogy a járművezető maga kérte munkaviszonyának megszüntetését kedden. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy ki lehet a rejtélyes fiatal aki egy kis kalandra vágyott, a rendőrséghez nem érkezett bejelentés az ügyről.