18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A szemétlerakóhoz vitte az asszony holttestét, matracokkal fedte le

2021.01.07. 16:46 Módosítva: 2021.01.07. 16:47

A nyomozók egy eltűnt asszonyról szóló bejelentésen elindulva oldottak meg másfél hónap távlatából egy ember­ölési ügyet – írja a Zsaru Magazin.

Eredetileg a lakóhely szerint illetékes Miskolci Rendőrkapitányság foglalkozott az eltűnési üggyel, amiről október 28-án jutottak információhoz a hatóságok

– ismertette Azari-Vozár Viktória százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának főnyomozója.

Egy férfi tett bejelentést arról, hogy édesanyja ismeretlen helyre távozott, nagyjából egy hónapja nem tud kapcsolatba lépni vele. Az 52 éves nő eltűnése gyermeke szerint nem volt sem egyedi, sem meglepő momentum. Utolsó információja az volt édesanyjáról, hogy szeptember 28-án a volt élettársához készült Vattára, hogy összeszedje a férfinál maradt ruháit, egyéb holmijait.

A rendőrök felvették a kapcsolatot a 42 esztendős P. Sándor Istvánnal, azzal, aki utoljára láthatta az eltűnt nőt. Az asszony volt partnere nem is tagadta, hogy az asszony azon az estén nála járt, azonban erről úgy nyilatkozott: a nőért egy autó érkezett, amivel még este távozott a vattai házból. Poligráfos vizsgálatnak vetetették alá, érezhette, hogy rövidesen le fog lepleződni, mert rosszullétet szimulálva a műszeres elemzés megszakítását kérte.

Legújabb változatában arról beszélt, hogy a szeptember 28-án nála járó asszony megbotlott a küszöbön, elesett, és nyakát törve holtan maradt a földön, amitől ő sokkos állapotba került.

Beszámolója szerint, amint megbizonyosodott róla, hogy látogatójának nincs pulzusa, ijedtében rossz döntést hozott, és az éj leple alatt a hatóságok értesítése helyett a holttestet egy illegális szemétlerakóhoz vitte a vállán. Ott egyszerűen lerakta, és két kidobott ágymatraccal, limlomokkal lefedte.

Az elsődleges orvos szakértői vizsgálat nem támasztotta alá egyértelműen a balesetet, a férfi elbotlásos verzióját, a holttesten arccsont- és bordatörés nyomait tárta fel. P. Sándor István ellen halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, a bíróság november 15-én elrendelte letartóztatását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport