Családi terror Balatonszemesen

2021.01.20. 08:33

Két éven keresztül fizikailag és lelkileg is bántalmazta volt feleségét és közös fiúkat egy ötvenkét éves férfi Balatonszemesen – derül ki a Somogy Megyei Főügyészség közleményéből. 

A híradásban beszámolnak róla, hogy két rendbeli kapcsolati erőszak vétsége miatt emeltek vádat azzal a férfival szemben, aki 2015-ben elvált, ám korábbi felesége és közös nagykorú gyermekük 2017 júniusában anyagi okok miatt kénytelenek voltak visszaköltözni hozzá. A férfi innentől igyekezett pokollá tenni visszatérő rokonai életét, és többek között 

rendszeresen szidalmazta, becsmérelte és különböző megalázó jelzőkkel illette őket.

Emellett előfordult az is, hogy 

a férfi a volt feleségére támadt, amit huszonnégy éves fia akadályozott meg, akit ezért a vádlott később több alkalommal késsel életveszélyesen megfenyegetett.

A férfi nem elégedett meg az előbb felsoroltakkal, és gyakran 

részegen randalírozott a lakásában, a feleségével és gyermekével üvöltözött, miközben felborította a bútorokat, és a lakást összepiszkította.

Arról is informált az ügyészség, hogy a férfi gyógykezelés alatt állt, ami nem vezetett eredményre nála, a családja több alkalommal bejelentést tett az apa ellen, és a rendőrök többször is intézkedtek ellene. Az ügyészség fogházbüntetést kért a férfi ellen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport