18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hajtóvadászat indult a gödöllői HÉV szatírja ellen

2021.01.21. 11:10

A Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntettének kísérlete, testi sértés, valamint kifosztás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A gödöllői HÉV-vonal Szilasliget és a gödöllői Erzsébet park közötti szakaszán, a szerelvény harmadik kocsijában egyedül utazó 47 éves nővel szemben kedden negyed hat körül leült egy ismeretlen férfi, aki minden előzmény nélkül felszólította, hogy

tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. A nő megtagadta a követelést, erre az idegen a telefonját és a pénztárcáját akarta.

A rendőrség közleménye szerint meg is kapta, de továbbra sem tágított. Többször megrúgta a nőt, miközben azt hajtogatta,

told le a nadrágod, különben megöllek!

Az áldozat próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban. Az Erzsébet park megállóhoz közeledve a sértett azt mondta, a férje ott várja, a támadó erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugrott, és elmenekült. A sértett a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A támadó 20–25 éves, körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, az elkövetéskor orrot, szájat eltakaró maszkot, fekete kötött sapkát, tejeskávészínű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt.

Az elkövető azonosítására és felkutatására nyomozócsoport alakult. A tízfős egység tagjai folyamatosan gyűjtik az adatokat, információkat.

Nehezíti a felderítést, hogy az áldozaton és a szerelvény vezetőjén kívül szemtanút egyelőre nem sikerült felkutatni. Több tucat embert már kikérdeztek, a lehetséges menekülési útvonalakat végigjárták, ám egyelőre fordulópont nem következett be. Az eltelt idő alatt a kapott személyleírás alapján két férfit előállítottak, ám elszámoltatásukat követően kiderült, nincs közük a támadáshoz. A felderítőmunka eredményességéhez ezért az állampolgárok segítségét kéri a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport