Elemér
0 °C
10 °C

Varga Judit: Nem érdekel más, csak a Diósgyőr!

2021.01.23. 08:57

Számos sportágban kipróbálta magát Varga Judit igazságügyi miniszter, akinek az egészségmegőrző mozgás továbbra is a mindennapok részét képezi az életében. A háromgyermekes anya a Blikknek beszélt a családjáról és sporthoz fűződő viszonyáról.

Az atlétikától a kosárlabdán át a labdarúgásig sok mindent kipróbált a politikus. A hivatását és a három gyermeke nevelését is egyfajta sportnak tekinti, utóbbit etxrémnek. 

A miniszterről köztudott, hogy Diósgyőr-szurkoló, ám otthonában négy fradistával is meg kell küzdenie, hiszen férje és fiai is Ferencváros-szimpatizánsok. 

Amíg élek én, nem érdekel más, csak a Diósgyőr! 

– idézte a DVTK-drukkerek jelmondatát a miniszter. 

Varga Judit igazságügyi miniszter gyermekeivel
Varga Judit igazságügyi miniszter gyermekeivel
Fotó: Varga Judit Facebook

Arról is beszélt a politikus, hogy a sportmúltja után számára

természetes volt, hogy a gyermekei is sportoljanak,

és azt is elárulta, hogy bár eléggé be van osztva az ideje, a munka és a család mellett igyekszik eleget mozogni, és eljár futni.

Emellett azt is felfedte Varga Judit, hogy nem csak szurkolóként hódol a labdarúgásnak, hiszen mikor Brüsszelben dolgozott, egy női csapatban maga is rúgta a bőrt az FC Saint-Michel Bruxelles csapatában. 

vargajudit3
Fotó: Varga Judit Facebook

A sport utáni második legnagyobb szerelméről, a zene szeretetéről is szólt az igazságügyi miniszter. Varga Judit tájékoztatott róla, hogy a hallgatás mellett szívesen zenél maga is.

A hegedű több mint harminc éve az életem része. A zene megszámlálhatatlan élményt és barátságot adott számomra, illetve segít a nehezebb pillanatokban megtalálni a lelki nyugalmat. A gyermekeimet is ösztönzöm a zenélésre, és szeretném, ha egyszer a fiaimmal egy családi kvartettet alakíthatnánk

– nyilatkozta politikus. 

Kapcsolódó

Varga Judit most mindenre felel

A miniszter vasárnap délig Facebook és Instagram oldalán várja a munkájával, a nézeteivel vagy éppen személyével kapcsolatos kérdéseket.