18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Letartóztatták a ferencvárosi emberölés két gyanúsítottját

2021.01.23. 14:41 Módosítva: 2021.01.23. 14:42

Elrendelték annak a két férfinak a letartóztatását, aki a rendőrségi nyomozás szerint szerdán kora este halálra késelt egy 19 éves fiatal férfit a IX. kerületben, Ferencvárosban. 

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség szóvivője közölte: a Budai Központi Kerületi Bíróság az ügyészi indítványnak megfelelően a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel rendelte el a kényszerintézkedést. A döntés nem jogerős, az ellen a gyanúsítottak és védőik fellebbezést nyújtottak be.

A rendőrség csütörtökön közölte, hogy őrizetbe vették az emberölés két gyanúsítottját. A nyomozás adatai szerint a 19 éves áldozat egy Telepy utcai társasház előtt egy korábbi vitás ügy miatt keveredett szóváltásba a 20 éves B. József és a 21 éves K. Antallal. A vita hevében a 19 éves férfi elővett egy gumilövedékes fegyvert, több lövést adott le B. Józsefre és társára, majd bemenekült egy társasházba.

B. József és K. Antal követték a lépcsőházba, ahol B. József késsel megszúrta az áldozatot, majd társával többször megrúgta és megütötte. A két férfi elmenekült a helyszínről, de a budapesti nyomozók néhány percen belül elfogták őket a helyszín közelében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki őket, és őrizetbe vételük mellett kezdeményezik a letartóztatásukat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport