Olyan brutálisan megverte volt párja a hatgyermekes anyát, hogy újra meg kellett műteni

2021.01.25. 17:55

Immár 443 nap telt el azóta, hogy a volt párja brutálisan összeverte a többgyermekes anyát, Orosz Bernadettnek azonban még mindig nem értek véget a megpróbáltatásai.

A napokban újabb fájdalmas műtétet kellett végrehajtani rajta.

A hatgyermekes nőt volt barátja, egy nyugalmazott katonai alezredes bántalmazta, de a férfit kihallgatása után a rendőrök elengedték. Az ügyet óriási mé­dia­figyelem kísérte, azonban a nyomozás még mindig nem zá­rult le.

Az ügy főszereplői 11 hó­nappal a bántalmazás után találkoztak először a Miskolci Törvényszéken, miután a nyugalmazott alezredes polgári pert indított a nő ellen, amiért többek között nyilvánosságra hozta a személyes adatait. Ezzel szemben a nő rágalmazás és becsületsértés miatt jelentette fel a férfit.

Bernadett már a bíróságon is egy kötéssel az orrán jelent meg, amit azért kellett viselnie, mert nem jól forrt össze a ve­rés miatt szenvedett darabos orrcsonttörése, és a minap újabb beavatkozáson kellett átesnie.

A bántalmazott nő a Borsnak elmondta: három súlyos testi sértés ügyében folyik eljárás a korábbi párja ellen, a távolságtartást pedig meghosszabbították.

Néhány napja egy helyreállító plasztikai műtéten esett át, az arcát próbálták helyrehozni. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport