18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fantomrajz készült a gödöllői HÉV szatírjáról

2021.01.25. 16:03

A Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett kísérlete, testi sértés, valamint kifosztás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen, akiről fantomrajz is készült.

A gödöllői HÉV-vonal Szilasliget és Gödöllő Erzsébet park közötti szakaszán, a szerelvény harmadik kocsijában utazó 47 éves nővel szemben múlt kedden negyed hat körül leült egy ismeretlen férfi, aki minden előzmény nélkül felszólította, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. Miután a nő erre nem volt hajlandó, az idegen a telefonját és a pénztárcáját akarta, amit meg is kapott, ám aztán sem tágított. Többször megrúgta, miközben azt hajtogatta: „Told le a nadrágod, különben megöllek!” A nő azzal védekezett, hogy a férje várja, a támadó erre hátrált, kiugrott a leálló szerelvényből, és elmenekült. A sértett a támadásban súlyos sérülést szenvedett. 

A támadó 2025 éves, 160–165 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna szemű férfi, az elkövetéskor fekete kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt. Arcán orrot, szájat eltakaró maszk volt, amit egy pillanatra lehúzott – közölte a rendőrség.

clke
Fotó: Police.hu

Az elkövető azonosítására és felkutatására létrehozott nyomozócsoport továbbra is folyamatosan gyűjti, elemzi, értékeli az adatokat, információkat. A rendőrség az intenzív felderítő munka eredményességéhez állampolgári segítséget kér.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport