Csalók éltek vissza Merkely Béla nevével

2021.01.25. 15:52

A Semmelweis Egyetem és az én nevemmel visszaélve reklámoznak olyan szert, amely azt ígéri, megtisztítja a vérereket, és ezzel meghosszabbítja az életet, megakadályozva a magas vérnyomás kialakulását – közölte Facebook-oldalán Merkely Béla.

Mint a Semmelweis Egyetem rektora fogalmaz, sajnálatos, megtévesztésen alapuló súlyos cselekményre szeretné felhívni a figyelmet, hiszen sem az egyetem, sem a rektor nem ígér semmilyen csodaszert az interneten. Az ügyben feljelentést tettek. Merkely Béla azt írta:

Mivel ismeretlen eredetű szerről van szó, kérek mindenkit, hogy ne vásároljon ezen gyógyszernek tűnő, annak hirdetett készítményből, mert életveszélyes lehet! Egészségünk a legfontosabb, így javaslom, az internet helyett forduljanak kezelőorvosukhoz szakvéleményért, s biztos forrásból tájékozódjanak, mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdenek alkalmazni! Az egyetemmel a szükséges intézkedéseket az ügyben megtettük, a jogsértő tartalom terjesztése és közzététele miatt a feljelentés megtörtént.  • Bérelnék
  • Személyi kölcsön