Király Viktor Grammy-díjas szeretne lenni

2021.01.27. 12:07
Bob Sinclar naponta posztol Király Viktor legújabb daláról, melyet 2020 végén adott ki a francia DJ. Király Viktor büszke a közös munkára, de itt nem áll meg. A cél a Grammy-díj. Elmondása szerint az apa szerepbe is kezd belerázódni.

A terveiről Soós Dávidnak beszélt a Lead Yourself interjúsorozat keretén belül. Az üzleti mentornak azt is elárulta, hogy nem Amerika hiányzott neki, hanem elismerésre vágyott. 

Igazából mindegy, hogy hol kapod meg a figyelmet. Az én lelkemnek bőven elég, hogy itt az emberek ismernek, szeretnek, elismerik a munkásságom. Persze, nem azt mondom, hogy itt meg is állok. Van egy merész álmom: szeretnék Grammy-díjat kapni. Másoknak is sikerült már, nekem miért ne menne? Főleg, ha az ember sokat dolgozik érte, akkor semmi sem lehetetlen. Most valami amúgy is elindult, nemzetközi szinten is. A legendás francia DJ, Bob Sinclar kiadta a legújabb dalomat. Nagyon a magáénak érzi, minden nap posztol róla, figyel rá, és ez már jó irány. Most azért izgulok rendesen, hogy megfeleljek neki

– mondta Király Viktor.

Kapcsolódó

Rákóczi Ferenc: Ezt a helyzetet frontális őszinteséggel lehet kezelni

A műsorvezető szűkölve, fél lábon, de a végsőkig kitart, hogy újranyithassa éttermét.