Élettársa helyett a kultúrházat találta el a bozótvágóval

2021.01.28. 06:48

Egy férfi a bozótvágójával akarta élettársát bántalmazni, miután összevesztek, ám a nőnek sikerült elmenekülni az erősen ittas és agresszív társa elől 2021. január 26-án kora délután, Vizsolyban – adta hírül a police.hu.

A rendőrségi portál beszámol róla, hogy a férfi 

a házuktól egészen a helyi művelődési házig üldözte az asszonyt, ahol utolérte, és feléje hajította a macsetét, ám olyan részeg volt, hogy szerencsére csak a kultúrház falát találta el.

A nem mindennapi jelenetet látva értesítették a rendőröket, akik a helyszínre érkezésük után elfogták a férfit, majd előállították. A kihallgatásakor nem tett vallomást.

A police.hu arról is tájékoztat, hogy az Encsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a macsetés támadóval szemben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás