Attila pénzt kért és zaklatott volt - napok óta nem találják a négygyermekes családapát

2021.01.28. 07:14

Három napja keresnek siófokon egy 41 éves, négygyermekes családapát – írja a Bors.

Felián Attilát az édesapja siófoki házánál látták utoljára hétfőn, azóta nem adott életjelet magáról. Felesége és négy kiskorú gyermek várja otthon.

Az asszony arról számolt be, hogy a férfi eltűnése előtt többször is vitatkoztak, főként a családot ért pénzügyi nehézségek miatt.

A férfi hétfőn reggel elvitte iskolába  a nagyobbik gyermeket, aztán az édesapjához ment, aki tőlük negyedórányi sétára lakik. A férfi öccse szerint testvére pénzt kért kölcsön az apjuktól, amit meg is kapott. Édesapja szerint azonban nagyon rossz hangulatban volt aznap. „Alig szólalt meg, magába volt fordulva, zaklatottan viselkedett" – mondta. 

Miután eljött a háztól, a Kiss János altábornagy utcában még látta egy ismerősük, de azóta semmit sem tudnak róla. „Ilyet soha nem csinált korábban, valami nagy baj történhetett vele" – magyarázta a férfi testvére, aki sógornőjével együtt még aznap este bejelentést tett a rendőrségen.

A férfit családja továbbra is várja haza. Eltűnésekor szürke sapkát, kabátot és melegítőnadrágot viselt, amelynek oldalán fehér csík van. 173 cm magas, zömök testalkatú, mozgása kicsit lomha és kék szemei vannak.