Halálosan megfenyegették az oltás mellett érvelő magyar gyermeksebészt és családját

2021.01.30. 16:37

Kőnig Róbert gyermeksebész a saját Facebook-oldalán számolt be azokról a megdöbbentő üzenetekről és kommentekről, amelyek személyesen hozzá érkeznek az oltásellenes emberektől.

Amióta elkezdtem az immunrendszerrel és az oltásokkal foglalkozni, rendkívül sok hozzászólást és véleményt kaptam az infógrafikáim alatt. Ez örvendetes. Ugyanakkor tudom, hogy feltűnt többeknek is, hogy bizonyos hozzászólások eltűnnek a posztok alól. A helyzet az, hogy kénytelen vagyok MODERÁLNI a posztjaim alatti beszélgetést és megjelenéseket.

Az utóbbi hónapban komment vagy levél formájában megfenyegettek, hogy megölnek, a testi épségemet fenyegették, a családom (köztük a gyermekem) testi épségét fenyegették, kétségbe vonták orvos mivoltomat, megvádoltak azzal, hogy a gyógyszergyárak ügynöke vagyok, elmeháborodottnak kiáltottak ki, szakmai kompetenciámat csalásnak vélték.

Őszintén nem értem, mi késztet erre apukákat, nagymamákat, embereket? Internet Népe mit gondol? Mi áll a jelenség hátterében? Felfoghatatlan nekem, hogy emberek ennyire frusztráltak legyenek egy olyan, jelen esetben oltás miatt, ami nem is kötelező

 írta az orvos a bejegyzésében.