18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A játszótéren verte meg az egyik anyuka a másikat, a nagymamát is ököllel ütötték

2021.02.01. 15:29 Módosítva: 2021.02.01. 15:30

Egy játszótéri szülői konfliktus odáig fajult, hogy az egyik anyuka a másikat alaposan megverte Miskolcon – olvasható az Ügyészség hivatalos portálján.

A Miskolci Járási Ügyészség beszámol róla, hogy 2020 áprilisának egyik délelőttjén szóváltás alakult ki egy kisgyermekes nő és egy pár között, mert gyermekeik összekaptak a játszótéren. Ez nem ritka eset, ám ahogy Miskolcon folytatódott a történet, az már korántsem mindennapi, ugyanis a pár azon túl, hogy 

szidalmazta a nőt, a szavakat szó szerint tettek követték, és a pár női tagja fellökte a másik anyukát, aki a földre esett, és beverte a fejét. Ekkor sem ért véget a történet, hiszen az agresszív nő az elesett és a fejét fájlaló anyukát a hajánál fogva megtépte, ezzel előkészítve, hogy ököllel arcba verhesse.

A bántalmazott nő az ütéstől és az eséstől csak nagy nehézségek árán tudott felállni, és igyekezett volna elmenekülni támadója elől, ám az nem engedte el, és felrúgta, amitől újra földre került.

Ez továbbra sem volt kielégítő a verekedő nő számára, és a földön fekvő anyukát tovább rugdosta.

Az agresszív nő társa az egész eseménysort végignézte, közben pedig

hangoztatta, hogy „nő a nő ellen”.

Amikor megérkezett a bántalmazott nő édesanyja, megkérte a lánya támadóit, hogy hagyják abba az ütlegelést, azonban félt a férfi reakciójától, ezért megpróbálta lefogni annak kezét, aminek következményeként a nagymama is kapott egy öklöst.

A megvert nő nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, az édesanya szintén zúzódásos sérüléseket szerzett. Az ügyészség a vádlottak közül 

a büntetlen előéletű nővel szemben pénzbüntetést, míg a büntetett előéletű férfival szemben elzárás büntetést indítványozott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport