18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A fogát is kiverte az édesanyának a gödöllői HÉV szatírja

2021.02.02. 15:26

Mint arról már az Index is beszámolt, a Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett kísérlete, testi sértés, valamint kifosztás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen, akiről fantomrajz is készült, és jelenleg is hajtóvadászat folyik ellene.

Kapcsolódó

Több mint kétszázan válhattak zaklatás áldozatává a csömöri és a gödöllői HÉV-en

Egy csömöri lakó aláírásokat gyűjt, hogy a szerelvényeket biztonsági kamerákkal szereljék fel.

A férfi a gödöllői HÉV-vonal Szilasliget és Gödöllő Erzsébet park közötti szakaszán, a szerelvény harmadik kocsijában 

egy 47 éves nőt minden előzmény nélkül felszólított, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését, és megöli.

Miután a nő erre nem volt hajlandó, az idegen a telefonját és a pénztárcáját akarta, amit meg is kapott, ám aztán sem tágított. Többször megrúgta, majd azzal fenyegette, hogy megöli. A sértett a támadásban súlyos sérülést szenvedett. A 47 éves Piroska rendkívüli lelkierőről tett tanúbizonyságot a héten, ugyanis ismét HÉV-vel utazott, és már munkába állt.

A hétfői volt az első munkanapom a támadás óta, és most ültem először a HÉV-en is. Már a múlt héten vissza akartam menni, de az orvosok akkor még nem engedték. A férjem be tudott volna hozni autóval, de visszautasítottam a felajánlását, hiszen nincs bennem félelemérzet. Ugyanabban az időben mentem, kora reggel, de az esetből tanulva ezúttal az első kocsiba ültem. A korai időpont ellenére ott rajtam kívül még hárman is tartózkodtak. Utazás közben nem volt bennem semmilyen rossz érzés, ezt az egészet már lezártam magamban, az élet megy tovább

– mondta határozottan a Borsnak Piroska, aki reméli, hamarosan bekamerázzák majd a szerelvényeket, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő.

A letört fogamat múlt pénteken megcsináltattam, az orrom még fáj, de már az is nagyon szépen gyógyul. A varratot pedig már kiszedték a számból.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport