18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Baltával verte szét a párja fejét, majd a kádban akarta felvágni az ereit

2021.02.03. 06:52

A II. kerületi, Kapás utcai békés környéken lévő ház lakóit sokkolta a hétfőn történt bűncselekmény, bár többen is tudták, hogy a pár nem él felhőtlen boldogságban, a viták, hangos veszekedések mindennaposok voltak náluk.

A 39 éves H. Krisztina többször is lesújtott élete párjára, M. Attilára. A fejét ütötte egy baltával, majd borzalmas tette után megpróbálta kioltani saját életét is. A Blikk úgy tudja, hogy

a fürdőkádban találtak rá, ahol az ereit próbálta felvágni.

Először az édesapját hívta, majd a rendőröket. A nőt kórházba szállították a mentők, Attila életét azonban már nem lehetett megmenteni.

Egy nagyon hangos ajtócsapódást hallottam, aztán egy ideig némaság volt. Majd este ellepték a házat a rendőrök. Tőlük tudtam meg, hogy gyilkosság történt. Másfél éve költöztünk ide a párommal, pici babánk van, ezért sokat vagyok itthon. Mivel nem messze lakunk tőlük, a kiabálásokat hallottuk, szinte minden este balhé van náluk. Velük élt egy 10 év körüli gyerek is, hármasban sokat láttam őket a játszótéren. A gyerek nagyon aranyos és jólnevelt volt

– árulta el az egyik, házban lakó fiatal nő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport