Ujhelyi kiakadt a Momentum elnökének tévés szereplésén

2021.02.03. 09:08

Egy hazug, lopós pártot akarunk éppen közösen leváltani. Együtt. Nem szerencsés, ha eltanulod tőlük azt, ami épp taszít mindannyiunkat − javasolta Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője a Momentum elnökének.

Fekete-Győr András az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt nyilatkozta, hogy „a Momentum elég bátor ahhoz, hogy kimondja, amit az emberek elvárnak”, ezért foglalt állást a párt az „észszerű nyitás” mellett.

Múlt szombaton egy sajtótájékoztató keretében fogalmaztam meg azokat a konkrét javaslatokat, amelyeket szinte kivétel nélkül a Momentum most sajátjaként hirdet

− írta Facebook-oldalán az MSZP képviselője. Szerinte téves a kijelentés, hogy a Momentumon kívül nem elég bátor egyik ellenzéki párt sem, hogy hangot adjon az „észszerűtlen szigorítások” enyhítése érdekében. Ujhelyi István várja a párt vezetőjének „korrigáló hívását”, akinek azt üzeni:

Kedves András, a propagandadömping és az einstand a Fidesz stílusa. Mi gondolkodni, tárgyalni és szövetségeseket szoktunk gyűjteni. Ez vezet el a kormányváltásig.  • Hírek
  • Lakáshitel