Budai Gyula Kunhalmi Ágnesnek: Hogy lehetsz ilyen „buta liba”?

2021.02.05. 20:32

„Kunhalmi Ágnes ordas hazugságai” címmel tett közzé sértegetésektől sem mentes bejegyzést a Facebookon Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtökön az ATV-ben járt, és szokásához híven végighazudta az adást! Ágnes hogy lehetsz ilyen „buta liba”, hogy mielőtt bemész az ATV-be, nem tájékozódsz arról, hogy miként történik az időskorúak beoltása?!

Kunhalmi Ágnes ordas hazugságai Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtökön az ATV-ben járt, és szokásához híven...

Publiée par Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala sur Vendredi 5 février 2021

A kormánypárti politikust vélhetően az bosszantotta fel, hogy Kunhalmi Ágnes tegnap az ATV-ben egyebek között arról beszélt, hogy voltak esetek, amikor idős embereket hívtak be oltani, ám nem szóltak nekik időben, hogy mégsem lesz vakcina a számukra, és az sem egyértelmű, kötelező-e az oltáshoz a regisztráció. Erre válaszul Budai Gyula azt írta, hogy 90 esztendős édesapja regisztrációt követően kapta meg a vakcina első dózisát tegnap.

Természetesen regisztráltuk édesapámat – nem úgy mint ti Hiesz György és László Imre elvtársakat – és ennek megfelelően február 2-án hívta a háziorvosa és küldött számára egy nyomtatványt, meg egy tájékoztatót az oltással kapcsolatban

 – közölte, majd ismertette édesapja oltakozásának tegnapi menetét. Itt az egészségi állapotára vonatkozó kérdéseket kellett megválaszolnia, majd az oltást követően fél órát kellett várakoznia, ezután engedték haza.

Kunhalmi „elvtársnő”! Ez az eljárási rend és ha nem tudod, kérdezz mielőtt nyilatkozol és nekiállsz hazudozni!

 – korholta, végezetül pedig néhány kérdést tett fel az MSZP-s politikusnak:

Tényleg „kedves Ágnes”, te regisztráltál már az oltásra, vagy te is hátulról fogsz előrefurakodni, mint Hiesz György gyöngyösi polgármester? Mikor fogjátok már abbahagyni az oltásellenes hadjáratot? Meddig fogjátok még folytatni a halál-kampányotokat??

Igaz, választ már nem vár ezekre, mivel szerinte „marad továbbra is a Krekó által meghirdetett, a minél rosszabb a járványhelyzet Magyarországon, annál jobb a baloldalnak kampány”.

Budai Gyula egyébként nem először keveredik indulatos csörtébe politikai ellenfeleivel. Legutóbb például Fekete-Győr Andrással került összetűzésbe, korábban pedig Koncz Zsófia országgyűlési képviselői beiktatásakor illette keresetlen szavakkal az ellenzéket.