Jakupcsek Gabriella majdnem belebetegedett a karanténba

2021.02.07. 13:57

Nemrég ünnepelte születésnapját Jakupcsek Gabriella, aki nagyon várja már, hogy visszatérjen az élet a normális kerékvágásba:

Már belefáradtunk az életünket korlátozó helyzetbe, és ha megjön a jó idő, ez tarthatatlan lesz. Egyszerűen kell egy nagy levegőt venni, mert ez létkérdés. Az azonban sajnos tény, hogy a vírussal együtt kell majd élnünk. A karanténba kis híján belebetegedtem. Már bevásároltam, megfőztem, elpakoltam, bepakoltam, átpakoltam, és még mindig csak dél volt. Hetekig vergődtem. Aztán kényszeresen elkezdtem valamit csinálni, például elkezdtem angolul tanulni.

Kapcsolódó

Jakupcsek szerint is gáz volt a TV2-s Igazság ára

Utólag megbánta, hogy vezette a hazugságvizsgálós műsort, amiben megaláztak embereket.

Nem is beszélve arról, hogy mennyire fájdalmas volt először nyolc hétig nem látni az unokámat, majd egy gyümölcsösben öt méter távolságban találkozni.

Vagy a mamámmal csak a gang két oldalán beszélgetni. Ha valami elgondolkodtatott a korom miatt, akkor ez a helyzet, hogy egyszerűen nem eshet ki két év az emberek életéből 

– nyilatkozta a műsorvezető a Blikknek.

Kapcsolódó

Magyarországon minden tévé előjeles

Jakupcsek Gabriella 26 évet töltött el a magyar médiában, dolgozott a köztévében és a TV2-nél, reggeli műsort vezetett a Danubiuson, és mindig próbált politikamentesen dolgozni. Nem mindig sikerült neki. Interjú.

   • Hírek
  • Lakáshitel