18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A veresegyházi Medveotthon gondozója ásta el a dögtemetőben a párját

2021.02.08. 08:46

Éveken át brutálisan verte, kínozta ukrajnai élettársát, a 49 éves K. Hajnalkát a Medveotthon állatgondozója, a szintén 49 éves A. Károly – írja a Blikk. Az asszony nemhogy a rendőrségre, még orvoshoz sem mert elmenni. Ugyanis Ukrajnából illegálisan települt át Magyarországra, sem tartózkodási engedélye, sem betegbiztosítása nem volt. És a fájdalomnál is jobban félt attól, hogy visszatoloncolják a hazájába.

A tragikus sorsú Hajnalkára – halála után három hónappal – az elhullott állatok temetőjében, egy ló teteme alatt bukkantak rá a rendőrök.

Hajni a közeli kertészetben dolgozott, négy éve a kocsmában jött össze Karcsikával. Húsz éve Romániából költözött ide, a szürke marhákat gondozta, az istálló mellett volt egy szolgálati lakása, ahová befogadta Hajnit. Mindenki aggódott, vajon mi lesz ebből a románcból. Nem az volt a kérdés, vajon lesz-e tragédia, hanem az, hogy mikor. Karcsika ugyanis gyakran ivott, és olyankor nem ismert se istent, se embert. Volt, hogy mindkét kezét eltörte az asszonynak

 – mesélte a lapnak a Medveotthon egyik munkatársa.

Végül csütörtök este az állatgondozót a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették. Miután a hazugságvizsgálaton lebukott, elmondta, hogy mit tett a nővel. Másnap hajnalban a rendőröket a helyszínre vezette, ahol negyedóra alatt rábukkantak az asszony maradványaira. 

Miután a nő holttestét egy pokrócba tekerte, feldobta a kistraktorra, és a gyilkosság helyszínétől ötszáz méterrel távolabb, a dögtemetőben egy ösvény mellé elásta. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport