Megölte a nagyapját, hogy eltitkolja pornófilmes karrierjét

2021.02.10. 19:07

Jelentősen súlyosbították annak a fővárosi pornószínésznek a büntetését, aki 2015-ben egy disznóvágáshoz használt eszközzel fejbe lőtte nagyapját, majd elrejtette a holttestét, később pedig okiratot hamisított, hogy hozzáférjen a vagyonához.

A bírósági honlapon szerdán közzétett közlemény szerint A FŐVÁROSI ÍTÉLŐTÁBLA Jogerősen 19 év fegyházra ítélt egy férfit a NAGYAPJA MEGÖLÉSE MIATT, súlyosítva az ügyben első fokon kiszabott 11 év börtönbüntetést.

A férfit anyagilag jelentősen támogatta a nagyapja: havonta pénzt adott neki, többek között a főiskolai tanulmányaira, és lakást is vett neki. Ezt a lakást a férfi eladta,

a főiskolát pedig abbahagyta, és erotikus filmekben kezdett szerepelni, de mindezt titokban tartotta a nagyapja előtt.

A férfi apja és testvére azonban azt tervezték, hogy felkeresik a nagyapát, és beszámolnak neki unokája életviteléről.

A férfi ettől tartva megölte nagyapját, és egy X. kerületi garázsban elrejtette a holttestét. Ezután azt a látszatot keltette, hogy a nagyapja még él, és okiratot hamisított, hogy hozzáférjen a vagyonához. Két éven keresztül az ő bankszámlájára érkezett nyugdíjból élt. Amikor pedig személyes jelenlétre volt szükség a hivatalos ügyintézéseknél, a nagyapjához hasonló korú ismerőse segítségét kérte. Ez a férfi pénzért adásvételi szerződéseket, banki szerződéseket írt alá, okmányt igényelt.

A Fővárosi Törvényszék tavaly márciusi elsőfokú ítélete ellen az ügyész és a vádlott fellebbezett, a férfi vádlott-társa tudomásul vette a döntést.

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőrendű vádlottat aljas indokból elkövetett emberölés és folytatólagosan elkövetett jogtalan elsajátítás miatt 19 év fegyházbüntetéssel sújtotta. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport