Itt a jó idő, aszfaltoznak az M1-esen

2021.02.15. 14:48

A várható nappali felmelegedést kihasználva aszfaltoznak az M1-es autópályán keddtől péntekig Bábolna, Győr és Komárom térségében – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A társaság tájékoztatása szerint a munkavégzés alatt az autópálya forgalma az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 kilométeres sebességkorlátozást vezetnek be.

Az autópálya Budapest felé tartó oldalán, Bábolna térségében február 16-án, kedden a 92-es és 94-es kilométerszelvényeknél, a győri elkerülő szakaszon február 18-án, csütörtökön a 122-es és 123-as szelvényekben dolgoznak majd a szakemberek.

A Hegyeshalom felé vezető oldalon február 17-én, szerdán Komárom térségében a 82-es és 84-es kilométerek között, valamint február 19-én, pénteken a győri elkerülő szakaszon a 122-es és 123-as szelvényekben lesz burkolatjavítás.

A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának csökkentése érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a szabad forgalmi sávba, illetve még indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről.