18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexre kényszerítette kilenc éves nevelt lányát egy férfi, nem engedik ki a letartóztatásból

2021.02.17. 17:04

Minősített szexuális erőszak bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, aki a gyanú szerint nevelt lányával szexuális cselekményt végzett.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy Fejér megyei településen, 2020. tavaszán házastársának kilenc éves lányával szexuális cselekményt végzett.

A gyanúsított a szexuális cselekményt a vele egy háztartásban élő, nevelt kiskorú gyermeke sérelmére követte el, így a tanúk befolyásolásával vagy megfélemlítésével a bizonyítási eljárás megnehezítésének a veszélye fennáll.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és

meghosszabbította a gyanúsított letartóztatását,

a döntés ellen a terhelt és védője fellebbezett.

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon. Emellett a NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101 telefonszámon. A Patent Egyesület jogsegélyszolgálata pedig szerdánként 16 órától 18 óráig, csütörtökönként 10 órától 12 óráig érhető el a 06-70-25-25-254 számon.