Megszólalt a 88 éves Vitray Tamás, elismerte a felelősségét az autóbalesetben

2021.02.17. 07:24

Autóbalesetet okozott Vitray Tamás kedden Budapesten, a VI. kerületben. Az ismert sportriporter és televíziós személyiség Volvója a Szív utcából fordult ki az Andrássy útra, és rommá tört, amikor telibe találta azt az oldalról belehajtó, ám vétlen Audi sofőrje. A Bors úgy értesült, Vitray Tamás a helyszínen elismerte, hogy ő hibázott, ugyanis a Szív utca felől áthajtott a záróvonalon, és nem vett észre egy haladási irányt jelző táblát. 

Igen, valóban autóbalesetem volt, de szerencsére személyi sérülés nem történt. Mentő vitt el, de már otthonról beszélek, túl vagyok a kivizsgálásokon is. Volt CT, MRI, ultrahang, röntgen, minden

– mondta a lapnak Vitray Tamás. A Bors egyébként úgy tudja, enyhébb személyi sérülés történt. Az ügyet szabálysértésként vizsgálják.

Közben a Blikk írt arról, hogy a Vitray Tamás nem először volt veszélyben, egy tavalyi interjúban mesélt arról, hogy korábban az otthoni galériája lépcsőjén esett el, és három csigolyája is eltörött. A kórházból még hazaküldték a CT után, de otthon rettenetes fájdalom tört rá. Szerencséjére egyik csigolyája sem mozdult el. A lapnak egyébként azt ígérte, hogy néhány nap múlva mindent elmesél az autóbalesetről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport