Majka már sportolni is tud

2021.02.18. 06:42

Már futni is tudok, előtte inkább csak sétáltam, de már simán lefutok tíz kilométert, nagyon hálás vagyok, amiért ilyen szépen helyreállt az egészségem – fogalmazott Majka a Blikknek. A lap a zenész egészsége felől érdeklődött, miután novemberben elkapta a koronavírust. Arra is figyel, hogy még edzés közben se kerüljön túl közel társaihoz.

Tulajdonképpen ez egy futball személyi edzés, ahol nincsen testi kontaktus, tehát biztonságos. Eleinte persze nem ment könnyen, vissza kellett rázódni, de ez ilyen.

Majka beszélt arról is, hogy mennyire szereti a sportot, és arról is, hogy a testedzésnek különösen nagy hasznát veszi a színpadon.

 Bár nem tudom, hogy mikor tudunk újra koncertezni, de akkor fontos, hogy bírjam levegővel és erővel az éneklést és a mozgást is, most úgy néz ki, hogy nem lesz ezzel baj.

Beszélt arról is, hogy a vizsgálatok alapján egészséges, még CT-re kell majd mennie, de azt nem tudja, mikor. 

Az biztos, hogy sok ellenanyag van már a véremben, így egy ideig talán nem kell attól félnem, hogy újra elkapom a koronavírust – jegyezte meg, és a lappal megosztotta azt is, hogy a lábadozás mellett a munkát sem hanyagolta el.

Egyelőre legyen titok, hogy min is dolgozom pontosan, de annyit elárulhatok, hogy már készülnek az új dalok és hamarosan klip is lesz

összegzett a zenész.