Nem kezelik tovább Törőcsik Marit

2021.02.18. 09:20

Mostanában nem jár a szombathelyi kórházba Törőcsik Mari, ugyanis a járványhelyzet miatt mellőzik a legtöbb olyan kezelést és beavatkozást, amelyek nem életbe vágóan fontosak – írja a Bors a Hot! magazin cikke alapján. 

A legendás színésznő fogadott unokája a lapnak azt mondta, hogy a színésznő szellemileg teljesen friss, azonban már nehezen tudja magát kifejezni.

A nap nagy részében ágyban fekszik, vagy üldögél a tévé előtt. Nem fog már színpadra állni, de úgy gondolom, hogy ezt a gondolatot már ő is elengedte

– részletezte Járai Máté. A cikkben megjegyzik azt is, hogy a színművésznőre szakképzett ápoló vigyáz egész nap, így a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát, és olyan ellátásban részesül, amilyenre szüksége van. Hozzáteszik, hogy a színésznőt féltve óvják, ezért minden idejét a velemi otthonában tölti, ki sem lép a kapun.

Bodrogi Gyula, a színésznő korábbi férje a lapnak azt mondta, hogy pár napja beszéltek Törőcsik Marival telefonon, és a legenda jól van; alig várják, hogy megölelhessék egymást.   • Tippek
  • Babaváró hitel