Beszólt és nevetett a pécsi kisfiú, az idős férfi keményen orrba vágta

2021.02.19. 19:16

Egy idős pécsi férfi úgy orrba vágta a rajta kuncogó 11 éves fiút, hogy a fiú vérezni kezdett. A Pécsi Aktuálnak az édesanya azt nyilatkozta, hogy a fia épp a testnevelés órájára sietett, amikor a nyugdíjas férfi némi szóváltást követően ütött. 

Az eset az Apáczai Csere János Nevelési Központ Sportegységében történt, ahova a lap információi szerint az idős férfi azért jár a korlátozó intézkedések ellenére is, mert korábban a sportegységben dolgozott, és olykor meglátogatja a volt kollégáit.  Noha az édesanya szerint a fia csak hülyéskedett, a portálnak több forrás is megerősítette, hogy a kisfiú kezdett el beszólogatni az idős férfinak.  

Az édesanya éppen dolgozott, amikor az eset történt, ezért helyette a nagymama sietett az iskolához. Miután a fiú hazatért, az édesanya felhívta telefonon a háziorvost, akinek a kérésére bementek a kórházba. A vizsgálatok alapján komolyabb sérülés nem történt, a fiú orra nem tört el, de 48 órát pihennie kell.

A történtek után a portál szerint az idős férfi  fel akarta keresni a családot és bocsánatot kérni, de erre eddig nem került sor. Az esetet a sportlétesítmény elítéli, de az egyik ott dolgozó szerint több gyereknek is vannak magatartásbeli problémái az iskolában. A történtek miatt a család rendőrségi feljelentést tett.

 

 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport