Nem pihen a NER-kedvenc magángép, egy héten belül kétszer is elrepült a Maldív-szigetekre

2021.02.20. 08:00

Mint megírtuk, kedden a Maldív-szigetekre látogatott az a csúcskategóriás Bombardier Global 6000 típusú repülőgép, amelyet a NER kedvenc magángépeként szokás emlegetni, lévén számos ízben használták már a kormányhoz erősen köthető személyek, mint például Mészáros Lőrinc, Garancsi István, de maga Orbán Viktor miniszterelnök is.

A keddi utat követően nem sokkal visszatért Budapestre, s most a 24.hu vette észre, hogy péntek reggel is az Indiai-óceánon fekvő üdülőparadicsomban landolt.

Koronavírus-járvány ide vagy oda, az utóbbi hónapokban egyébként különösen aktív a mintegy 17 milliárd forintot érő luxusgép. Ismert, hogy Valentin-nap alkalmából Dubajban járt, egyes feltételezések szerint Mészáros Lőrinc vitte romantikus hétvégére új szerelmét. Az Átlátszó összegzéséből azonban azt is tudni, hogy az elmúlt hónapokban a gép megfordult Nizzában, Zürichben, Bordeaux-ban, Berlinben, Fiumében, Velencében, Marosvásárhelyen és Pulában is. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy ezúttal pontosan ki vette igénybe a nem éppen hétköznapi szolgáltatást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla