A 88 éves Vitray Tamás balesetet okozott, de nem akarja abbahagyni a vezetést

2021.02.20. 10:48

Nem gondolkodik azon, hogy abbahagyja a vezetést Vitray Tamás, akinek, mint az újságíró mondta a Borsnak, nem volt még a keddihez hasonlóan súlyos balesete. Egyébként 58 éve van jogosítványa. Azt nyilatkozta most, hogy a közlekedési szituációban még a régi szabály élt a fejében, miszerint elsőbbséget kell adni, és kanyarodhat, de ez megváltozott.

Korábban az Index is beszámolt róla, hogy a 88 éves sportriporter és műsorvezető a budapesti Andrássy úton okozott karambolt, amikor egy mellékutcából kifordulva szabálytalanul áthajtott a záróvonalon, és telibe trafált egy ott érkező járművet. Vitray Tamás már akkor elismerte felelősségét, később pedig arról beszélt, örül, hogy a másik sofőr is megúszta a balesetet.  Azt mondta,

nem volt idő arra, hogy sokkot kapjon,

annyira gyorsan történt minden. Kiszállt, és a másik autóhoz sietve azzal foglalkozott, mi van a sofőrrel, akitől elnézést is kért. A kiérkező mentők mindkét autó vezetőjét megfigyelésre kórházba vitték. Később Vitray Tamás elmondta, hogy sem ő, sem pedig a másik autóban ülő nő nem sérült meg. A rendőrség a baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Vitray Tamás azt állítja, hogy napról napra jobban van, már a bordafájdalmai sem gyötrik annyira. Casco nem volt az autóján, ami totálkáros lett, így azt biztosítás nélkül, önerőből kell megjavíttatnia. Azt mondta, nem tudja még a pontos összeget, de lehet, jobban jár, ha új autón gondolkozik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport