Bodrogi Gyula már megkapta mind a két oltást

2021.02.22. 09:08

Mind a két dózis koronavírus elleni oltást megkapta Bodrogi Gyula. A 87 éves színész a Metropolnak azt nyilatkozta, hogy másnap enyhe mellékhatást tapasztalt, de teljesen jól van. 

Igen-igen, megkaptam már a koronavírus elleni oltást. 87 éves vagyok, így előbb kerültem sorra, sőt már a második oltásomon is túlestem. Semmit nem érzetem belőle, másnap talán egy picikét, de semmi említésre méltó nem történt.

– nyilatkozta a lapnak a nemzet színésze, a Halhatatlanok Társulatának a tagja. 

Bodrogi Gyula hangsúlyozta, hogy bízik az orvosokban, és azt csinálja, amit ők mondanak neki. Kiemelte, hogy nekik az a dolguk, hogy rendben tartsák az embert. Ami a vakcinákkal szembeni bizalmatlanságot illeti, a színész az interjúban azt mondta, a hatóságok  

biztos nem csinálnak olyat, ami ártalmas lenne. Könnyen elfeledkezünk arról, hogy megköszönjük nekik, de én mindig meg szoktam.

Az interjúból nem derül ki, hogy melyik vakcinát kapta meg a színész.

A színész a védettség ellenére betartja az előírt védelmi intézkedéseket, az unokáival is sokkal ritkábban találkozik. Hétfőn a József Attila Színházban hosszú idő óta újra rendezni kezd. 

Visszaálltunk a szokásos próbákra, de persze már készültem rá. Az ilyenbe nem ugorhat csak úgy bele az ember, de mintha most hagytuk volna abba tegnap, és holnapután már folytatnánk

– mondta a színész.