Kis Grófo többé nem Kis Grófo

2021.02.23. 08:28

„Sokszor még ma is felteszem a kérdést: apu, hol vagy? Merre jársz? Ilyenkor érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem, azt súgja, ő már jól van, és nyugodjak meg, minden a legnagyobb rendben” – mondta Kis Grófo a Ripostnak

A lap emlékeztet, hogy Kozák László, azaz Nagy Grófo már az 50. születésnapjának megünneplésére készült, de tavaly év végén elkapta a koronavírust, és meghalt. A tragédia után három hónappal ismét megszólalt Kis Grófo. Arra a kérdésre, hogy fel tudja-e dolgozni valaha a veszteséget, azt mondta: 

Lehetetlen, de erőt kell venni magunkon. Ő is azt szeretné, hogy előrenézzünk, hogy erősek legyünk. Egy dolog van, ami segít enyhíteni a fájdalmunkat: a tudat, hogy ő már odafönt, a Jóistennek csinálja a jókedvet, neki okoz vidám perceket.

Hozzátette, testvérével most igyekszenek nagyon vigyázni édesanyjukra, ő a szemük fénye, és bár családjuk eddig is összetartó volt, most már az ő dolga összetartani mindenkit. 

Nálunk mindig is nagy volt az összetartás, de most még erősebb lett. És ez így is marad örökre. Én, mint az idősebb fiú, 27 évesen magamra vállaltam a családfő szerepét. Már nem Kis Grófo vagyok, Nagy Grófo lettem. Az én feladatom, hogy összetartsam a családot, de ez nem nehéz, hiszen mindenki ezt szeretné.

Arról is beszélt, hogy előfordul, hogy néha teljesen elkeseredik, ilyenkor a hitbe kapaszkodik. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport