Több millió forintos zsákmánnyal lépett meg az unokázós csaló

2021.02.23. 16:43

Dorogon csapott be egy ismeretlen férfi egy idős nőt: kedden felhívta, hogy az unokája balesetet szenvedett, azonnal segítsen. A csaló a házhoz ment, és az idős asszonytól több millió forintot kapott. A rendőrség azóta keresi – közölte a rendőrség.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi telefonon felhívott egy idős nőt. Azt állította, hogy az asszony fia közúti balesetet okozott, de egy bizonyos összeg fejében elkerülheti a rendőrségi eljárást. Az ismeretlen telefonáló nem sokkal később megjelent a sértett otthonánál, aki több millió forintot adott át a férfinak.

Az ismeretlen elkövető 20-25 év közötti férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötét nadrágot, szemüveget, sapkát és szürke polár anyagú pulóvert viselt, és feltehetően egy fiatal lány is vele volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja a Komárom–Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-34-517-777-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát vagy a 112 központi segélyhívó számot.  • Hírek
  • Lakáshitel