18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kutyák támadtak a hároméves kisfiúra

2021.03.09. 07:45

Súlyosan megsérült egy hároméves kisfiú, akire a család kutyái rátámadtak a házuk udvarán Újlétán − tájékoztatta az MTI-t a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A vasárnap délután történt kutyatámadás után a kisfiút mentőhelikopter szállította a Debreceni Egyetem Kenézy campusának baleseti sebészetére. A mentőszolgálat közölte: a gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, többször is meg kellett műteni.

A kisfiú édesanyja a Borsnak nyilatkozott, elmondása szerint Sanyika mellőle szökött el, miközben ő a kishúgát altatta. A kisfiú életét a szomszédos tormaföldön dolgozóknak köszönheti, akik felfigyeltek a sikoltozásra.

Én is elpilledtem altatás közben, Sanyika pedig valahogy kijött. Pedig még soha nem volt olyan, hogy a konyhán kívülre ment volna, és a kutyák is mindig kennelben vannak. Csak most kiengedtem őket az udvarra, hogy picit szaladgáljanak

− magyarázta az esetet az édesanya, aki nem érti, mi üthetett a kutyákba, hiszen szelídnek ismerte őket. 

A kisfiúnak kétoldalt varrták össze az arcát, mindkét combcsontja eltörött, és a hátából is kiharaptak egy darabot.

A hajdúhadházi rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt indított eljárást az ügyben − közölte a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport