Babát vár Mihalik Enikő és Karácsony Gergely főtanácsadója

2021.03.09. 12:57

Gyermeket vár Mihalik Enikő modell Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadójától, Korányi Dávidtól − írja a Blikk. A pár nemrég mondta ki a boldogító igent, a szűk körű esküvőn maga a főpolgármester mondta a köszöntőt.

Éljen az ifjú pár! Megtiszteltetés volt néhány hete részt venni Enikő és Dávid barátom, munkatársam esküvőjén. Bár nem én adtam össze őket hivatalosan – hiszen azt csak anyakönyvvezető teheti –, megtiszteltek azzal, hogy én mondhattam a köszöntőt. A személyes része maradjon a mi közös titkunk, de a lényege úgyis ez: legyenek nagyon boldogok, vigyázzanak egymásra és a születendő gyermekükre, szeressék egymást az idők végezetéig

– írta a Facebookon Karácsony Gergely.

A Nők Lapja új számának címlapján Mihalik Enikő látható, és részletesen mesél szerelmük történetéről a lapnak.

A pár még tavaly februárban ismerte meg egymást, a karantén miatt pedig rengeteg időt tölthettek együtt New Yorkban. Miután feloldották a korlátozásokat, úgy gondolták, hogy felesleges külön költözni, így amikor hazajöttek, már együtt béreltek lakást Budapesten.

Mihalik Enikő elmondta, hogy számára felüdülés volt a más világból érkezett férfi az életében, hiszen eddig elsősorban csak a divatszakmában dolgozókkal találkozott, de Dávid teljesen más ember. Megismerkedésük után 11 hónappal kérte meg a kezét Dávid. Nem sokkal később, a világjárvány közepén össze is házasodott a pár, és már várják is első gyereküket.

A magyar modell kislányt hord a szíve alatt.

Mihalik Enikő elmondta, hogy a gyermekük New Yorkban fogja meglátni a napvilágot, és ott is tölti élete első három évét.

A modell Instagram-oldalán is bejelentette kislánya érkezését. Mint írta:

Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket és izgalmakat hozott, amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek. Kislányunk nyári érkezését, és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés