Mihalik Enikő New Yorkban szüli meg gyermekét

DSC9393
2021.03.10. 10:37
Kislányt hord a szíve alatt a szupermodell, aki Karácsony Gergely főtanácsadójának, Korányi Dávidnak mondta ki az igent.

Mihalik Enikő kedden felrobbantotta az internetet, miután kiderült, hogy gyermeket vár, és férjhez ment Karácsony Gergely főtanácsadójához, Korányi Dávidhoz. A 33 éves modell egy YouTube-videóban részletesen mesél arról, miként élte meg a teherbe esést. Mint elmondta, tavaly novemberben derült ki, hogy állapotos, és egy ideig bő pulóvereket hordott, hogy titokban tartsa ezt. 

Férjéről, Korányi Dávidról viccesen azt mondta, „kénytelen volt megkérni a kezét”, miután teherbe esett, de a modell azért mosolyogva hozzátette: „Jó, azért szeretjük egymást, természetesen.” Mihalik elmesélte, hogy Korányi december 25-én, karácsonykor, térdre ereszkedve, a tatai tónál kérte meg a kezét.

Az egyelőre nem világos, hogy Mihalik hányadik hétben jár, mert mindkét orvosa mást mondott neki. Annyi biztos, hogy kislányt hord a szíve alatt, és valamikor nyárra várható a baba születése. Mihalik a terhesség elejéről azt mondta, hogy nagyon rosszul volt, inkább csak pihent, feküdt egész nap, semmi másra nem volt képes. De aztán visszanyerte az erejét, és azóta csak a babavárás örömteli pillanataira koncentrál. Mihalik Enikő azt is elárulta, hogy a gyermekét New Yorkban fogja megszülni, és családjával ingázni fognak Magyarország és az Egyesült Államok között.

(Borítókép: Mihalik Enikő. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)