Chaten társalgott egy lánnyal a sükösdi férfi, keményen megverték

2021.03.12. 22:08

Súlyos testi sértés miatt elrendelte a Bajai Járásbíróság három sükösdi férfi letartóztatását, mert egy lány közreműködésével elcsaltak a település külterületére egy fiút, majd egyikük megverte – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-vel.

Schmidt Gábor arról tájékoztatott, hogy a gyanú szerint a három férfi március 6-án délelőtt – egyikük barátnőjének segítségével – a sükösdi futballpálya közelébe csalta a lány egyik osztálytársát. A fiún bosszút akartak állni, amiért korábban chatelt a lánnyal.

A lány barátja megállásra kényszerítette az autóval érkező fiút, beült mellé, elvette az tőle az indítókulcsot, ököllel többször arcon vágta, majd kirángatta a kocsiból és tovább ütötte az arcát és a fejét. A sértett nem mert védekezni, mert attól félt, hogy ha visszaüt, akkor a lány bátyja és a harmadik férfi is nekitámad.

A fiú súlyos sérüléseket szenvedett, eltört állkapcsát meg kellett műteni. A rendőrség március 10-én elfogta a gyanúsítottakat. 

A Bajai Járási Ügyészség a három férfi letartóztatását indítványozta. Lány bűntársuk szabadlábon védekezhet. A járásbíróság döntése a gyanúsítottak letartóztatásáról – fellebbezések miatt – nem végleges.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport