Tordai Bencére több mint 8 milliós büntetést szabott ki Kövér László

DSZZS20201119015
2021.03.12. 11:22

A Párbeszéd politikusát, Tordai Bencét 8,2 millió forintra büntette az Országgyűlés elnöke, Kövér László. Ekkora büntetésre korábban sosem volt példa.

Az Országgyűlés önjelölt házmestere, Kövér László most sem hazudtolta meg önmagát. Rekordösszegű pénzbüntetést szabott ki rám, amiért az ülésteremben odamentem egy mobiltelefonnal Varga Mihályhoz, és megkértem: küzdjünk együtt azért, hogy a kormány adja vissza azt a közel 10 milliárd forintot, amit a múlt év végén indoklás nélkül elvett a II. és a III. kerületi szakrendelőktől

– írta Facebook-oldalán a politikus.

Tordai Bence így folytatta:

Kövér már akkor túllőtt a célon, amikor Jakab Pétert 4 millióra büntette egy zsák krumpli miatt, de most végképp elvetette a sulykot! Már a 4 millió forint is önkényes és totálisan eszement büntetés volt, de az, hogy egy 8 milliós büntetéssel próbál meggátolni abban, hogy teljesítsem a választóknak tett ígéretemet?! Ez teljes nonszensz, ami egyetlen európai uniós országban sem lenne elképzelhető!

Kapcsolódó

Nincs kegyelem, Kövér ragaszkodik Jakab 4,4 milliós bírságához

A Jobbik elnökét azért büntetnék meg, mert egy zsák krumplit akart tenni Orbán Viktor asztalára az Országgyűlés üléstermében.

(Borítókép: Tordai Bence. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)