Győzike: Zsolti bolond ember, sajnálom őt

2021.03.17. 06:48

Nincsen túl jó passzban a Gáspár család. Mint az kedden kiderült Gáspár Zsolt felgyújtotta egy nappal korábban a Győzikéék háza melletti nádast.

Gáspár Győző azt mondta a Blikknek, nem érti öccse felelőtlenségét, állítja, csak azért nem értesítették a rendőrséget, hogy testvére ne keveredjen nagyobb bajba. 

Egyszerűen sajnálom őt, bolond ember, az agyára ment a siker. Arról nem is beszélve, hogy elvileg koronavírusos, mégis maszk nélkül mászkált az utcán

– nyilatkozta a showman, akinek megszólalt a felesége is. Gáspár Bea azt mondta, egész éjjel nem aludtak, és nem bánnák, ha Gáspár Zsolti elköltözne, ahogy azt korábban megígérte. Szerinte bárki jobb szomszéd lenne Zsoltitól. Elmondása szerint állítólag jó a két család viszonya, abba bele se mer gondolni, hogy milyen lenne, ha rossz lenne a kapcsolatuk, akkor vajon mit csinálna Zsolti. 

Gáspár Zsolti tegnap a Rádió 1-nek azt mondta, hogy egy tisztasági gyújtást végzett a pollenek miatt, mert a gyerekei allergiásak. Csak értük csinálta, hogy ki tudjanak menni az udvarra focizni. Szerinte Győzőék pánikbetegek és csak a hírverés kell nekik. 

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője azt mondta a Blikknek, hogy a helyszínen az adatgyűjtés során nem merült fel a bűncselekmény gyanúja. Egyelőre feljelentés nem történt Zsolt ellen.