Halálhírét keltették Törőcsik Marinak

2021.03.17. 20:14
Szerda délután álhír terjedt el a Facebookon Törőcsik Mari haláláról. A színésznőhöz közel álló emberek egytől egyig cáfolták, hogy a halálhír igaz lenne.

Először délután, 16 óra környékén jelent meg – egy azóta eltávolított – poszt a Facebookon arról, hogy a színésznő meghalt. A bejegyzés alatt többen is megkérdőjelezték a hír hitelességét, valamint az sem volt egyértelmű, hogy milyen forrásból származik az értesülés.

Screen Shot 2021-03-17 at 20.09 - Stories • Instagram
Fotó: Járai Máté / Instagram

Az álhír ennek ellenére terjedni kezdett a közösségi oldalon, és többen is megosztották saját oldalukon, illetve Facebook-csoportokban. Ezek egy részét azóta törölték, néhány azonban még mindig elérhető. 

Az Index az utóbbi órákban számos, a színésznőhöz közel álló barátot keresett meg – köztük volt férjét, Bodrogi Gyulát is –, akik

egybehangzóan állítják, hogy Törőcsik Mari nem halt meg.

 A Blikknek pedig nemrég Törőcsik Mari egyik családtagja is megerősítette, hogy a színésznő él. 

Az anonim forrás úgy nyilatkozott: Törőcsik Mari valóban nincs jó állapotban. 

Az MTI-vel pedig szerda este a Nemzeti Színház azt közölte, hogy

Törőcsik Mari, a nemzet művésze és a nemzet színésze kórházban van, állapota kielégítő.

A közleményben a színésznő és családja nevében arra kérték a közvéleményt és a rajongókat, hogy ne terjesszenek valótlan híreket.

Hozzátették: arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a színésznő magánszféráját, hogy teljes nyugalomban tudjon gyógyulni.

Késő este a színésznő unokája, Járai Máté is közzétett egy Insta-sztorit arról, hogy Törőcsik Mari állapota kielégítő.