Győzike kétnaponta öngyilkos akar lenni

D KOM20110926004
2021.03.20. 11:02

Megdöbbentő vallomást tett Gáspár Győző a Life TV-n. A showman arról beszélt, hogy hosszú évek óta kínzó depressziótól szenved, és kétnaponta öngyilkos akar lenni, annyira eluralkodott rajta a pánikbetegség. Azt is mondta, hogy édesanyja halála óta van ez vele, mert az ő elvesztése után „felborult minden”. Beszélt arról is, hogy bár a Győzike Show miatt sok támadás érte, de szerinte megérte szerepelni a műsorban, mert „szórakoztatott”, és megismerte az egész ország. 

Szót ejtett arról is, hogy a közösségi médiában sok támadás éri, például kommentekben kívánják a halálát, amire állítása szerint könnyedén visszaválaszol, hogy köszöni szépen, de azért fáj neki. Győzike azt is elárulta, hogy az egyetlen ember az életében a felesége, akit sose látott szomorúnak. Állítása szerint Bea sosem panaszkodott neki az elmúlt 28 év alatt, amióta együtt vannak. 

Gáspár Győző a megrendítő vallomást követően arra is kitért, hogy akkor lesz képes végleg búcsút venni édesanyjától, ha valamelyik lánya végre férjhez megy. Ez, mint mondta, egy régi cigány szokás, amihez ő minden körülmények között ragaszkodik.

Akkor fogom elengedni, ha Evelin vagy Virág fölveszi a menyasszonyi ruhát. Ebből én nem engedek. Ez nem kapaszkodó, ezt nem én találtam ki magamnak. Mi, cigányok nem engedünk a virrasztóból, nem engedünk a temetési formából, nem engedünk abból, hogy mi zenével temetünk. Ez a mi szokásunk

– magyarázta Gáspár Győző, aki a negyvenperces adásban szóba hozta azt is, hogy gyógyszerfüggőséggel küzd. Elmondta, hogy sokszor úgy „szétgyógyszerezi” magát, hogy nem emlékszik arra, hol aludt el.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(Borítókép: Gáspár Győző. Fotó:  Komka Péter / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport