Berki Krisztiánt kirúgták a munkahelyéről

2021.03.22. 11:19

Nincs éppen nyerő szériában Berki Krisztián, hiszen a múlt héten napvilágot látott két felvétel is, amelyekben vélhetően másokat közlekedési helyzetben veszélyeztet a korábbi sportoló, ráadásul az egyik büntetőfékezése miatt letöltendő büntetést kért rá az ügyészség. 

Kapcsolódó

Letöltendőt kértek Berki Krisztiánra a büntetőfékezés miatt

Egy menetrend szerinti busz utasait veszélyeztette, és több millió forintos kárt is okozott.

Berki Krisztián a Life TV Bréking című műsorában dolgozott, és nem régóta részese volt a Van életünk realitynek is, azonban a kereskedelmi csatorna nem kívánja a továbbiakban folytatni vele a közös munkát – írta a Blikk.

A csatorna egyelőre nem indokolta döntését, de feltehetőleg az ügyészségi vizsgálatnak is köze lehet hozzá. Az biztos, hogy a reality eddig felvett részei még adásba kerülnek, de újakat már nem vesznek fel a korábbi kapussal. A csatorna döntésére erősen rányomja a bélyeget az a tény, hogy a celebritás a Life TV Bréking műsorának legújabb plakátjain sem szerepel már. 

Kapcsolódó

Berki Krisztián: Karácsony Gergelyék a csőd szélén állnak, ezért vádoltak meg

A celeb szerint nem ő hibázott a balesetben, és nem érti, miért került ismét napvilágra az ügy.

A Life TV később hivatalos közleményt adott ki az ügyben, amely így hangzik: „Jelenleg futó kampányunkban a LifeTV azon arcai szerepelnek, akiket a tavaszi időszakban a kiemelt programjaink műsorvezetőjeként láthatnak a nézők. Berki Krisztián jelenleg nem vezet műsort, hanem többed magával, a Van életünk című realitynk egyik szereplője. Terveink szerint ezt a műsort még hosszú hetekig élvezhetik a nézők, de természetesen nem lehet kizárni, hogy később újabb szereplők tűnnek fel a műsorban, a jelenlegi történetek közül pedig esetleg egyik-másik lezárul.”