18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Anya és két fia működtette a bordélyházat

2021.03.25. 08:16

Kedd reggel fogták el azt az anyát és két fiát, akik három éven keresztül bordélyházat üzemeltettek Hódmezővásárhelyen, ahol erőszakkal kényszerítettek a nőket szexuális együttlétekre – tájékoztat róla police.hu

A rendőrségi portál beszámol róla, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Felderítő Főosztály Emberkereskedelem Elleni Osztálya nyomozott az ellen a család ellen, akik 2016 és 2019 között nőket kényszerítettek prostitúciós tevékenységre, köztük egy kiskorú lány is volt. A nőket erőszakkal és fenyegetéssel bírták rá arra, hogy szexuális szolgáltatásokat nyújtsanak különböző férfiaknak, majd az ezért kapott pénzt elvették tőlük, és saját megélhetésükre fordították.

A szexuális kizsákmányolásból a család az évek alatt közel húszmillió forintot keresett.

A fiatal nőkkel általában a família idősebbik férfi tagja, K. A. vette fel a kapcsolatot, aki közösségi oldalakon ismerkedett velük, főleg olyanokkal, akik korábban már prostituáltként dolgoztak. Eleinte szerelmi viszonyt alakított ki velük, később rávette őket, hogy pénzért árulják testüket, és azzal hitegette őket, hogy ha ezt megteszik, akkor lesz elég pénzük, és házat meg kocsit tudnak venni. Ehelyett a nők keresetét teljes egészében elvették, azt a család felélte. 

Többször előfordult, hogy K. A. megalázta és bántalmazta a lányokat, de olyan eset is volt, amikor éheztette vagy kábítószerrel bódította el őket. Hogy ne tudjanak segítséget kérni, még a telefonjaikat is elvette tőlük, így a szeretteikkel sem tudtak beszélni.

A trió elfogását követően házkutatást tartottak a családtagok két hódmezővásárhelyi és egy sándorfalvai lakcímén, ahol hétmillió forint értékben foglaltak le arany ékszert, használati cikkeket, készpénzt, illetve zárolt üzletrészeket.

A KR NNI mindhárom személyt emberkereskedelem bűntettével és további bűncselekmények elkövetésével gyanúsította meg, majd bűnügyi őrizetbe vette őket, és kezdeményezte letartóztatásukat.